Για αγορές διακοσμητικών αξίας 100 € και άνω & αγορές επίπλων αξίας 350 € και άνω ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα (εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι σε έκπτωση)

Έξοδα Αποστολής

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα athome.com.gr χρησιμοποιεί δύο τρόπους αποστολής

 • Παραλαβή από το κατάστημα .Στο πρώτο στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από το κατάστημα. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 3 μέρες. 
 • Courier-Μεταφορική: 
    • Με Courier έρχονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο. 
    • Για παραγγελίες μέχρι 5,00 κιλά το μεταφορικό κόστος ανέρχεται στα 7,00€ (περιλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.) μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. 
    • Για παραγγελίες άνω των 5,00 κιλών το αρχικό μεταφορικό κόστος (7,00€), επιβαρύνεται με 1,00€ για κάθε κιλό πλέον των 5,00 κιλών(περιλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.)
    • Με μεταφορική έρχονται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα. 
    • Μόνο για τις κατηγορίες ΕΠΙΠΛΑ & OFFICE για αποστολές στην Αττική ισχύει η χρέωση ως εξής: 10€ x όγκο της παραγγελίας. Ελάχιστα μεταφορικά 5,00€
    • Μόνο για τις κατηγορίες ΕΠΙΠΛΑ & OFFICE για αποστολές στην Υπόλοιπη Ελλάδα ισχύει η χρέωση ως εξής: 20€ x όγκο της παραγγελίας. Eλάχιστα μεταφορικά 7,50€

Χρόνοι αποστολής

Οι παραγγελίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη ημέρα από τη μέρα παραγγελίας. Τα προϊόντα μικρού όγκου (π.χ. διακοσμητικά κλπ.) τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη ημέρα με courier και τα παραλαμβάνετε σε 4-7 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα, όπως (πχ. έπιπλα, ομπρέλες βαρέου τύπου κλπ.), τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε σε 4-7 εργάσιμες ημέρες.

Επίσης θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με email την αμέσως επόμενη ημέρα για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων.


Προσοχή: Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή).


Καθυστέρηση λόγω ανωτέρας βίας

Η  athome.com.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της  ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. 


Κατά την παραλαβή

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής που αφορούν την διακίνηση των εμπορευμάτων με την μεταφορική "Δελατόλα" ή με την Courier "Γενική Ταχυδρομική" της παραγγελίας σας. Η παραλαβή σας, γίνεται στο πεζοδρόμιο και είσαστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνετε. Θα πρέπει, παρουσία, του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας ή της Courier "Γενική Ταχυδρομική" να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε την ακεραιότητα και την εμφανισιακή κατάσταση των προϊόντων σας. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών του προϊόντος , ΔΕΝ θα πρέπει να παραλάβετε. Αμέσως μετά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε. Μετά την παραλαβή των προϊόντων από εσάς, και την υπογραφή σας, στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης, από την μεταφορική εταιρεία ή την Courier "Γενική Ταχυδρομική", ΔΕΝ φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν. Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από το πεζοδρόμιο σε όροφο, ή άλλο μέρος, για τυχόν ζημιές, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. 
* Η παράδοση των παραγγελιών με την μεταφορική πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο τις καθημερινές και ώρες 9:00 - 17:00

warehouse

On stock!
Όλα τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα.

truck

Άμεση αποστολή στον χώρο σας.

Feel social... At home